Zomereditie ‘Maak jouw studiekeuze!’

Geplaatst op

Zomereditie maak jouw studiekeuze

Heb je je voor meerdere studies ingeschreven? > Of is de gemaakt keuze wel de juiste? > Of doe je volgend schooljaar examen en heb je (nog) geen idee welke studie te kiezen? Wat ik zelf gedaan heb op de havo is een studie kiezen bij de vakken waar ik hoge cijfers voor had. Pas later toen ik aan het werk was kwam ik erachter dat dit werk niet was wat ik leuk vind. Ik heb me laten omscholen en coach nu jongeren met plezier. Om een passen de studiekeuze te maken is het belangrijk om deze aan te laten sluiten bij je interesses en persoonlijke eigenschappen. Heb je (nog) geen idee hoe dit aan te pakken of welke studie te kiezen? Doe dan mee aan de zomereditie ‘Maak jóuw studiekeuze!’

Lees alle informatie over deze Studieacademie Zomertraining | Zomereditie Maak jouw studiekeuze!