Training | Hoezo Druk?!

Geplaatst op

Duinen fri voorpagina zonder tekst

Omdat de wereld niet stilstaat, doen wij dat ook niet. We ontwikkelden nieuwe trainingen, die nu al een succes zijn. De training Hoezo Druk?! gaat over het ervaren van drukte en hoe je daarmee omgaat. Het is een tweedaagse training voor meer controle over je werk en ervaren van levensgeluk. We gaven de training nu vijf keer, de reacties van deelnemers vind je hieronder.

De Training
“We racen de hele tijd, zonder te stoppen en zonder na te denken wie we werkelijk zijn of waar we echt naar toe willen. We laten ons leiden door drukte, we hebben teveel keuzemogelijkheden en we laten ons gemakkelijk afleiden door mail, social media en oppervlakkige vriendschappen. Vaak ervaren we een schuldgevoel dat we tekort schieten als werknemer, ouder of partner. Burn-out en depressie liggen op de loer. Hoe kunnen we dat voorkomen? Hoe zorg je ervoor dat je goed, gezond en met plezier kunt blijven werken? Tijdens de training krijg je inzicht over ‘druk zijn’, wat dat met je doet en hoe je ermee aan de slag kunt, of beter gezegd: juist niet.”

Deze training is voor iedereen die graag wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, die af wil van zijn merk ‘druk zijn’. In kleine groepen met een veilige sfeer en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Hoe we werken: Deze interactieve training laat je ervaren hoe je door mínder te doen, méér energie krijgt en minder werkdruk ervaart. Voorafgaand aan de training krijg je een intake live via telefoon of Skype/Facetime.

Het resultaat van de training is groot. Door minder hard te werken, kun je meer impact bewerkstelligen in je leven en op de werkvloer. Je leert keuzes te maken en op zoek te gaan wie je werkelijk bent. We doen niet aan time management, maar wel aan grenzen aangeven en leren omgaan met verleidingen. Dit alles zal resulteren in meer levensgeluk, meer controle over je leven en meer werkplezier.

Informatie over de training
We geven de training in Crystalis Business Center in Leeuwarden op
– dinsdag 19 september & vrijdag 6 oktober 2017
– donderdag 9 november en donderdag 30 november 2017
Elke dag start om 9.00 uur en eindigt om ca. 16.15 uur.

De kosten zijn € 765,- excl. BTW, inclusief locatie, koffie/thee en lunch.

Over de trainers
Marije Bijlsma-Breeuwsma (trainer, coach, bedrijfsmaatschappelijk werker) samen met Janita Seinstra-Seinen (trainer, facilitator, coach, http://www.crioel.nl).

Reacties
Naast onze jarenlange training Persoonlijk Effectief, hebben we op verzoek deze training ontwikkeld. Dat de training veel impact heeft op de deelnemers, blijkt uit de vele positieve reacties. Een kleine greep:
➢ het hebben van een focus was voor mij een eye-opener. Ik ben een multitasker, maar in de realiteit niet erg effectief. Door me te focussen kan ik beter werk leveren.
➢ Het was een waardevolle training. Ik heb geleerd dat het oké is om gewoon even niets te hoeven doen. Ook geen Facebook of mails checken.
➢ Dat druk zijn moeilijker te weerstaan is dan chocola en seks, had ik zelf nooit kunnen bedenken. Ik ben erop gaan letten en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ‘druk zijn’ een verslaving is.
➢ Zolang ik mij kan herinneren gedraag ik me perfectionistisch. Het is een uitdaging om dit gedrag af te leren, maar ik weet dat ik er veel rust voor terug krijg en beter voor mezelf zorg als ik ermee aan de slag ga.
➢ Ik heb geleerd beter met mezelf om te gaan. Ik hoef er niet trots op te zijn dat ik ‘het druk heb’, daar help ik mezelf en de ander niet mee. Ik mag keuzes maken die goed voor mij zijn 🙂
➢ Door mijn grenzen te herkennen en beter aan te geven, ervaar ik meer ruimte om mijn werk te kunnen doen.

Meer informatie
Marije Bijlsma 06-49820035 | Janita Seinstra 06-48903538 | info@fri-terschelling.nl

Inleidende tekst (maximaal 50 woorden): We racen de hele tijd, zonder te stoppen en zonder na te denken wie we werkelijk zijn of waar we echt naar toe willen. We laten ons leiden door drukte, we hebben teveel keuzemogelijkheden en we laten ons gemakkelijk afleiden door mail, social media en oppervlakkige vriendschappen. Vaak ervaren we een schuldgevoel dat we tekort schieten als werknemer, ouder of partner. Burn-out en depressie liggen op de loer. Hoe kunnen we dat voorkomen? Hoe zorg je ervoor dat je goed, gezond en met plezier kunt blijven werken?

Opgave voor deelname en/of meer informatie vind je op | Fri-Terschelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s