Coaching Friesland Society biedt

logo_coachingfrieslandsociety_neo_trans

Coaching Friesland Society wil gastheer zijn en zich bezig houden met ‘hostmanship’. Een gastheer voor coaches in Friesland door hen een podium te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren. Een ‘ingang’ voor mens of bedrijf, voor diverse coachvragen op evenzoveel terreinen.

Coaching Friesland Society biedt:

  • Een presentatie op de website met een link naar de eigen website (Coach Match);
  • Plaatsen van workshops op de website;
  • Kosteloze jouw blogactiviteiten delen op de website van Coaching Friesland Society op het Coach Blog;
  • Gevonden worden door middel van de verfijnde zoekfunctie;
  • Een maal per jaar de ‘Dag van Coaching Friesland’
  • Ledenkorting op deelname aan Coaching Friesland Inspiratiedagen, -middagen/avonden.
  • Intervisie voor coaches

De kosten voor aansluiting en vermelding op de website bedraagt € 40.00 per jaar.
Bij aanmelding worden er geen eenmalige kosten in rekening gebracht. Voor kleine aanpassingen aan je profiel worden per keer € 2.50 in rekening gebracht. De kosten worden bij na verwerking, in rekening gebracht. Bij vernieuwing van het gehele profiel worden € 12.50 in rekening gebracht.

Presenteer jouw workshop op de website
Op de website is ruimte ingericht voor leden van Coaching Friesland hun workshops te presenteren. Voor maar € 2.50 per datum kunnen leden een plek reserveren op deze pagina. Uiteraard met een omschrijving en verwijzing naar de eigen website of aanmeldingsformulier.

Aansluiten bij Coaching Friesland?
Ben jij coach en woonachtig in Friesland en heb je belangstelling om je aan te sluiten bij het Coaching Friesland Society en jezelf te presenteren op de website van Coaching Friesland Society? Neem dan contact op met Coaching Friesland Society . Maak hierbij gebruik van het contactformulier.

attentie_teken

Coaching Friesland Society, een initiatief van Leonard Bouwhuis (Coach bij Eigen Weg Coaching), heeft geen winstoogmerk en heeft als doel coaches in Friesland een podium te bieden waarop zij zichzelf kunnen presenteren, elkaar kunnen treffen, inspireren en geïnspireerd worden.

Bedrijfsgegevens |
Leonard P.M. Bouwhuis
K.v.K. Leeuwarden: 01074832